Det er første gang styret samles rundt møtebordet for å diskutere den betente Telenor-striden etter den sprakk i media i forrige uke. Onsdag avslørte DN at Telenors styreleder Gunn Wærsted har forsøkt å kvitte seg med Brekke. 

- Ingen kommentarer til styrets agenda 

– Vi skal ha et styremøte som er ordinært tilkalt og vi har en ordinær agenda, men vi kommer selvfølgelig til å diskutere mediesituasjonen. Jeg har ingen kommentarer til styrets agenda, men vi kommer til å ha styremøte i løpet av to dager som er opprinnelig planlagt. Uansett hvilket spørsmål dere stiller har jeg ikke flere kommentarer, sier Wærsted til DN rett før styremøtet.

Beskrevet som et problem

I en fersk evaluering av styret i Telenor blir den dype konflikten mellom styreleder Gunn Wærsted og resten av styret beskrevet som et problem. Styret skal også møtes tirsdag for å diskutere saken, får DN opplyst.

Taus Brekke

Litt tidligere på dagen – rett før klokken ni – ankom også Telenors konsernsjef Sigve Brekke Telenors hovedkvarter. Brekke smilte, men hastet forbi pressen og inn i heisen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.