Jamie Dimon, mangeårig toppsjef i den amerikanske meglergiganten og investeringsbanken JP Morgan, tar tilbake sin utfordring av USA-president Donald Trump.

- Jeg skulle ikke ha sagt det. Og jeg sa det mer ut av frustrasjon og litt for å tøffe meg. Men, jeg burde ikke sagt det... det viser også at jeg ikke ville bli en god politiker, sier Dimon i et TV-intervju med ABC News søndag, ifølge Marketwatch.

Dimon uttalte i forrige uke at han ville slå Trump i et presidentvalg fordi "jeg er like tøff som ham, og jeg er smartere enn ham".

Banktoppen la også til at han hadde bygget hele sin formue på egenhånd. Dimon er angivelig god for 1,4 milliarder dollar, ifølge Forbes.

Dimon lot kommentarene falle under et JP Morgan-sponset arrangement på spørsmål fra en moderator om hvorvidt han kunne tenke seg stille i kampen for presidentvalget i 2020.

Trump har sålangt ikke respondert på angrepet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dette Renoir-maleriet ble stjålet av nazister for 75 år siden
Sylvie Sulitzer har fått tilbake Renoir-bildet som ble stålet fra hennes bestefar under Annen verdenskrig. Maleriet har en anslått verdi på 1,6 millioner kroner.
02:38
Publisert: