Styret i Astrup Fearnley AS annonserte i dag at Even Matre Ellingsen er ansatt som ny administrerende direktør, heter det i en pressemelding fra selskapet. Han begynner i jobben 31. mars 2019.

Ellingsen rekrutteres internt fra stillingen som administrerende direktør i Fearnley Securities hvor han har vært siden 2012. Han overtar etter Jon-Aksel Torgersen som har vært administrerende direktør i Astrup Fearnley siden 1992, altså i 26 år.

Torgersen vil fortsette i Astrup Fearnley Gruppen som seniorrådgiver og styremedlem i en rekke av konsernets selskaper, ifølge meldingen.

Astrup Fearnley Gruppen går tilbake til 1869 og har i dag ca. 350 ansatte fordelt på 13 kontorer i 10 land. Konsernet driver innen analyse, megling og rådgivning.

– Jeg er dypt takknemlig for tiden min som administrerende direktør for Astrup Fearnley og jeg ønsker å takke alle de gode kollegene jeg har hatt mulighet til å jobbe med gjennom disse årene, sier Torgersen i pressemeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Oppfinner (24): —Hva er alternativet? Bare la 100.000 tonn plast ligge der ute?
01:33
Publisert: