«Finansredaksjonen» er podkasten for deg som er interessert i børs, aksjer og markedsuro. Eller bare er litt nysgjerrig.

Tredje episode i 2019 tar for seg hvor lett eller vanskelig det er å bli rik på aksjer, hva man skal lete etter som fersk investor og hva vanlige folk kan lære av Einar Aas' giganttap.

Hør podkasten direkte i Itunes her

Finansredaksjonens faste eksperter er kommentator Terje Erikstad og børskommentator Thor Christian Jensen. Sendingen ledes av innholdssjef Janne Johannessen.

Tips oss gjerne om temaer du vil vi skal prate om i podkasten eller spørsmål du har om aksjer og børs: Send en epost til finansredaksjonen@dn.no

Hør flere podkaster fra Dagens Næringsliv her.

Fikk du med deg forrige episode? Det gjorde i hvert fall mange tilhengere av kryptovaluta, som lot seg provosere av DN-kommentatorenes nådeløse oppgjør med bitcoin. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs kommentator mener alle bør spare: Her er hennes fire spareråd
01:55
Publisert: