Låneformidlingselskapet STK Finans kjøper internettdomenet forbrukslån.com for én million kroner, ifølge en pressemelding fredag.

Domenetkjøpet beskrives som det fjerde dyreste i norgeshistorien, forbigått av Tandberg Data, som solgte Tandberg.com til Tandberg ASA for ni millioner kroner, Staten, som kjøpte nav.no for over 5 millioner kroner, og iGroup som kjøpte Bluetooth.no for 4 millioner kroner.

Markedssjef Ole Petter Molvig i STK opplyser at forbrukslån.com ble kjøpt av konkurrenten Aconto.no.

Det nye domenet bygges opp som en selvstendig satsning, men har samme underliggende bankavtaler som STKs øvrige nettbaserte låneformidlingstjenester.

- Forbrukslån.com er en stor satsing fra vår side, men vi har en sterk tro på at det vil fungere godt, sier Molvig i dagens melding.

STK Finans eier ulike domener som sørger for plassere Lånemegleren i topp-3-treff når du søker "forbrukslån" på Google.

Fra før eier og drifter STK Finans AS låneformidlingstjenestene Lånemegleren.no og Stkfinans.no.

Bak selskapene står hovedeier Stian Tolleshaug Kristiansen (38). Selskapene mottar provisjon for formidling av lån til bankene selskapet samarbeider med.

I 2016 viser regnskapet at STK Finans satt igjen med et driftsresultat på 4,3 millioner kroner av en omsetning på 18,9 millioner kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her hopper de i Trollveggen
Ulovligheter bør skje om natten. Også denne. Vi har kløvet opp baksiden av Trollveggen i mørket, og har ved toppen sett solen gnistre i horisonten, bade det ellers dystre fjellmassivet i gyllengult lys. Klokken er fem på morgenen.
02:18
Publisert: