Petter Stordalens Choice-kjeder har, som DN skrev sist uke, tapt terreng i Molde, men fortsetter hotellsatsingen med uforminsket styrke i nabolandet. Bare i Stockholm-regionen ruster Choice Hotels opp med 2000 nye hotellrom, det vil si en utvidelse på drøyt 30 prosent i regionen.

På børsen har han og selskapet Strawberry vært mer på defensiven, forteller Stordalen til Dagens Industri.

– Jeg har aldri hatt en så stor andel cash som jeg har nå. Det er på grunn av en magefølelse jeg har. Markedet har lenge gått veldig bra, og da vil jeg være forberedt på at det kan hende noe, sier han til avisen.

Stordalen kaller kontantbeholdningen for en «reserve», og at han ble mer forsiktig med børsaktiviteten for 12 måneder siden. Likevel mener han at han kanskje skulle redusert børesksponeringen mer.

Han understreker at en nedtur på børsen ikke bare har dårlige konsekvenser.

–Vi hadde penger under finanskrisen i 2008. Da gjorde vi ting som vi lever godt av i dag, sier Petter Stordalen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her får selgerne i =oslo salgstips av Petter Stordalen
01:57
Publisert: