Finanstilsynet advarer mot investeringstilbud markedsført av Indigo Finans as.

Tilsynet påpeker at Indigo Finans ikke har godkjennelse til å drive investeringstjenester i Noreg, og foretaket har derfor ikke nødvendig godkjennelse etter norsk lov.

Indigo Finans skriver på sine hjemmesider at selskapet har flere års erfaring med syndikering av eiendommer i Norge, med en portefølje bestående av kontorbygg, handelsbygg, industribygg og kominasjonseiendommer.

I 2015 omsatte selskapet for 18 millioner kroner, med et underskudd på 232.000 kroner.

Tidsskriftet Kapital skrev i forrige uke at Indigo Finans i sin tid var en såkalt tilknyttet agent for den norske filialen til det svenske investeringsselskape Oak Finans, som fikk refs av Finanstilsynet i 2012. 

Tilsynet bekreftet overfor Kapital at Oaks tilknyttede agenter var en del av tilsynet, og at tilsynet har en pågående sak mot Indigo Finans.

– I saken med Indigo Finans er det spørsmål om foretaket ha drevet ulovlig virksomhet. Vi undersøker hva slags virksomhet de har drevet, uttalte seksjonssjef Gry Evensen Skallerud til Kapital.

DN har ikke lykkes å komme i kontakt med Thor Stian Kennedy Normann som er styreleder og eier av Indigo Finans.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se trailer: «Frantz»
Død soldat. Avdøde Frantz spiller på sett og vis hovedrollen i et drama der han ikke får være med, der Anna (Paula Beer) og Adrian (Pierre Niney) er sterkt knyttet til hans skjebne.
02:01
Publisert: