– Styret er godt fornøyd med å få på plass en arvtager etter Gunnar Hovland med lang erfaring fra finansbransjen. Samdal har de siste årene utviklet personmarked i Sparebank 1 med svært gode resultater, og vil ta med seg en solid erfaring inn i sin nye rolle som toppsjef i BN Bank, sier styreleder Finn Haugan i BN Bank i en pressemelding.

Samdal har de siste fem årene vært konserndirektør i Sparebank 1 SMN og var før det viseadministrerende direktør i EiendomsMegler 1 Midt-Norge i syv år.

– Jeg ser frem til å overta stafettpinnen etter Gunnar Hovland og lede det spennende laget av dyktige medarbeidere i BN Bank. Vi skal fortsette å utvikle BN Bank som en enkel, landsdekkende bank med gode renter for både bedrifts- og personkunder, sier påtroppende toppsjef i BN Bank, Svein Tore Samdal.

47-åringen kommer fra Støren, bor i Trondheim og var fra 2001 til 2006 landslagssjef i langrenn for de norske kvinnene. Han har også vært personlig trener for tidenes mestvinnende vinterolympier, Marit Bjørgen, opplyses det.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se bildene av alle Oslo-bygårdene Ivar Tollefsen eier – på ett minutt
Ivar Tollefsen er Oslos største private boligeier.
01:00
Publisert: