I fjor sa Traaseth opp sin stilling som administrerende direktør. Nettavisen har fått innsyn i den offentlige søkerlisten.

Der står blant annet bompengeaksjonist Cecilie Lyngby og tidligere GK-sjef Nina Riibe, men også navn som KPMG-advokat Vivi Cecilie Bjerkaas og gründer og Høyre-politiker Steinar Hoel Korsmo.

Også Norges mest ivrige jobbsøker Thorbjørn Gaarder har søkt. Han har tidligere søkt jobber som både politimester i Oslo, skattedirektør, pressegeneral, finansdirektør, helsetopp og politidirektør, ifølge Dagbladet.

Det er også to interne søkere på listen. Det er Mona Skaret, som leder divisjonen for vekstkraftige bedrifter og klynger, og Gro Dyrnes, som er direktør for Innovasjon Norge Americas, og leder kontoret i San Francisco.

På søkerlisten er det også jurister, daglige ledere, styremedlemmer og investorer. En rekke personer er også unntatt offentlighet.

Det statlige selskapet har kontorer i alle landets fylker og i 27 land. Innovasjon Norge har rundt 700 ansatte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.