Haakon H. Jensen slutter som administrerende direktør i Investinor for å lede et nyopprettet privat investeringsselskap i Bertel O. Steen-konsernet, ifølge en melding fredag.

– Investinor er en kompetent organisasjon med et stort potensial. Det er med tungt hjerte jeg forlater selskapet. Samtidig får jeg nå en mulighet til å bygge opp og lede et nytt investeringsselskap i Bertel O. Steen-konsernet. Det er en mulighet jeg ikke jeg kunne si nei til, sier Jensen i meldingen.

Jensen tok over ledelsen av Investinor i 2016.

De seneste årene har selskapet økt aktiviteten, spesielt med investeringer i tidlig fase. Investinor har utviklet porteføljen og blant annet børsnotert tre selskaper. De seneste årene har selskapet også investert sammen med en rekke nasjonale aktører i tidlig fase, og med flere internasjonale venture-investorer, opplyser Investinor.

Styret takker Jensen for innsatsen og har startet arbeidet med å finne hans erstatter.

– Vi er i gang med arbeidet og stillingen vil raskt bli utlyst. Vi vil gjøre et bredt og grundig søk, sier styreleder Thomas Falck i Investinor.

Jensen står i stillingen til og med den 18. januar, og vil fortsette i en rådgiverrolle til han fratrer senest ved utgang av mars.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs politiske redaktør: Dette er de mest naturlige postene for KrF i regjering
01:57
Publisert: