– Joe & The Juice har hatt et kundeforhold til ISS på et par utsalgssteder. Det har dessverre bygget seg opp en situasjon over tid hvor Joe & The Juice har blitt skyldig ISS et beløp som ikke har blitt gjort opp som forutsatt, skriver kommunikasjonsdirektør Ronny Pettersen i en epost til E24 torsdag, skriver nettstedet.

Konkursbegjæringen skal behandles ved Oslo byfogdembete 18. desember.

Pettersen sier, ifølge E24, at selskapet er i dialog med Joe & The Juice om saken og har tro på at dette løser seg i løpet av kort tid.

Joe & The Juice har siden oppstarten i 2013 slitt med bunnlinjen. Ifølge selskapets årsrapport endte selskapet fjoråret med et resultat før skatt på minus 14,5 millioner kroner, til tross for en rekordomsetning på 128.8 millioner kroner.

Selskapet skriver også i årsrapporten at koronakrisen har påvirket selskapet negativt i 2020.

- Vi er overrasket over å lese om konkursbegjæringen i norske og danske medier vedrørende vår norske virksomhet. Det er ikke grunnlag for en konkurs, og våre norske driftsaktiviteter er sunne. Vi er skuffet over denne saken, siden den skaper unødvendig utrygghet blant våre medarbeidere og samarbeidspartnere, heter det i en melding Joe & The Juice sendte ut fredag ettermiddag.

Her pekes det på at selskapet har en tvist med ISS i størrelsesorden 40.000 kroner, og det pågår en dialog om utført arbeid.

- Vår advokat er i kontakt med ISS' advokat for å løse situasjonen, skriver Joe & The Juice i meldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.