– Du vet, John elsker landet deres, sier Mohaghegh til TradeWinds.

John Fredriksen og kjæresten Maryam Mohaghegh var sammen på Theatercaféen tidligere i desember.
John Fredriksen og kjæresten Maryam Mohaghegh var sammen på Theatercaféen tidligere i desember. (Foto: Trond Lillestølen/TradeWinds)

De to møttes ifølge bransjeavisen for 14 måneder siden.

I intervjuet, som også er gjengitt i Finansavisen, forteller Fredriksen at han tradisjonelt har feiret jul hos sin søster Gerd i Asker, men at han etter sin fars død i mai vil feire julen i London.

– På julaften, vil vi være hos Kathrine, som bor like ved, sier han i til TradeWinds.

Videre opplyser Fredriksen at det ikke er ribbe, men kalkun som står på menyen i år.

Cecilie Fredriksen (til høyre) og John Fredriksens kjæreste Maryam Mohaghegh på vei inn til lunsj på Theatercaféen forrige fredag.
Cecilie Fredriksen (til høyre) og John Fredriksens kjæreste Maryam Mohaghegh på vei inn til lunsj på Theatercaféen forrige fredag. (Foto: Elin Høyland)

I intervjuet forteller milliardæren at han holder på å rigge Fredriksen-systemet på en måte som gjør at hans tvillingdøtre, Cecilie og Kathrine Fredriksen, kan styre konsernet uten å måtte jobbe så mye i shipping som han har gjort.

– Shipping krever at du er påskrudd 24/7. For meg er det en livsstil. Men Cecilie og Kathrine kommer ikke til å ta over denne rollen. Vi må finne en måte de gradvis kan forvalte deres eierskap uten å følge tank-, tørrlast- og riggmarkedet fra time til time, hver dag, hvert år, sier Fredriksen til TradeWinds.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.