Restauranteier kaller tiltakspakken «forvirrende»: –Det viktigste for meg er at de ansatte blir ivaretatt

Siri Helen Winther, som driver Winther Artisan Food & Restaurant på Aker Brygge, håper å unngå en ny permitteringsrunde, men synes regjeringens støttetiltak er forvirrende. Også bransjetopper er kritiske. De spår et ras av permitteringer.

Siri Helen Winther, som driver Restaurant Winther på Aker Brygge, håper hun kan unngå å permittere ansatte over nyttår. Terick Bell-Lafkih bak ostedisken er heller ikke klar for en ny permitteringsrunde.
Siri Helen Winther, som driver Restaurant Winther på Aker Brygge, håper hun kan unngå å permittere ansatte over nyttår. Terick Bell-Lafkih bak ostedisken er heller ikke klar for en ny permitteringsrunde.Foto: Petter Berntsen
Publisert 14. December 2021, kl. 16.02Oppdatert 14. December 2021, kl. 16.20