Det melder Adresseavisen mandag.

Reitangruppen, et trøndersk handelskonsern, driver med dagligvarehandel, kiosk, elektronikk og eiendom. Mest kjent er matbutikken Rema 1000, som det hele startet med.

Mandag la finansdirektør Kristin S. Genton frem årsregnskapet for 2019.

Ifølge Adresseavisen omfatter totalomsetningen butikker, som har økt omsetningen fra 95 til 97 milliarder i året som gikk. Resultatet før skatt var fire milliarder i pluss for familiegruppen.

– Økningen gir ikke nødvendig et godt bilde på den underliggende driften, men oppsummert har vi levert godt i kjernen av alle våre forretningsområder, sier Genton til Adresseavisen.

Det er flaggskipet Rema 1000 som står bak den største delen av omsetningen, med 72,3 milliarder av de samlede inntektene. Alle piler peker imidlertid ikke opp, og Adresseavisen melder at driftsresultatet falt fra 1,9 milliarder til 1,5 milliarder. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.