Gard Michalsen forlot nylig Medier24 for å bli administrerende direktør i E24. Michalsen eide 57 prosent av selskapets aksjer. Disse er nå fordelt på de andre eierne, som alle benyttet seg av forkjøpsretten, ifølge en melding fra Medier24.

Største eier blir Teknisk Ukeblad Media as, som har kjøpt seg opp til 33,7 prosent.

Gjennom selskapet Blautmyr as har Erik Waatland benyttet seg av forkjøpsretten og eier nå i underkant av én tredjedel av Medier24 as, heter det i meldingen.

– Det at alle eierne kjøper seg opp, tyder på at vi har alle en sterk tro på Medier24s fremtid. Jeg ser det som særskilt positivt at redaktør og daglig leder Erik Waatland kjøper seg opp og blir nest største eier av selskapet, sier styreleder Nina Refseth.

Slik er den nye fordelingen:

  • Teknisk Ukeblad Media as (33,7 prosent)
  • Blautmyr as (26,9 prosent)
  • Screensailor as (22,4 prosent)
  • Julie Hansson Tangen (10 prosent)
  • Nina Refseth (5 prosent)
  • Eira Lie Jor (2 prosent)


Medier24 hadde 4,3 millioner i driftsinntekter i fjor, og et driftsresultat på 889.000 kroner.


Skal du overleve en krise må du ha dette hjemme
Er du forberedt på en krisesituasjon? Har du tenkt på hva du må ha for å overleve et langvarig strømbrudd, vannstans, terror eller krig? Disse fem rådene kan være forskjellen på liv og død.
01:33
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.