Morgan Stanley varslet torsdag sine beste selgere om at det er store penger å tjene dersom de overlater kunder sine til en kollega før de pensjonerer seg, melder CNBC.com.

Fra og med 2019 vil Morgan Stanley, som er USAs største meglerhus målt i antall selgere, kunne tilby mellom 10 og 50 prosent av den enkeltes genererte inntekter i siste inntektsår før pensjon, som bonus, ifølge et internskriv.

For å kvalifisere må meglerne ha generert to millioner dollar i honorarer eller kommisjon årlig, samt akseptere ikke å jobbe for konkurrerende virksomhet i 90 dager etter at de har sluttet.

Programmet er frivillig og vil være tilgjengelig for rundt 800 av Morgan Stanleys 15.600 meglere, ifølge CNBC.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Truer med å stenge grensen til Mexico
Trump: —Et stormangrep av migranter
00:57
Publisert: