Norwegian Air Shuttle sies å være nær å inngå en «feeder»-avtale med Ryanair innen måneder, ifølge The Telegraph lørdag. Det er imidlertid ikke først gang man hører.

Kilder i City sier til avisen at Ryanair vil inngå den første «feeder»-avtalen i første kvartal 2017.

Markedsføringsdirektør Kenny Jacobs i Ryanair fortale The Sunday Telegraph at samtalene, som har pågått over et år nå, går fremover i et høyere tempo enn da Ryanair og Norwegian først startet å diskutere avtalen, og at det nå er nytt momentum bak avtalen.

Informasjonssjef Charlotte Holmberg Jacobsson i Norwegian sier til Nyhetsbyrån Direkt at det ikke er noe nytt at de er interessert i å inngå «feeder»-samarbeid med andre lavprisselskaper.

- Når det gjelder Ryanair så fører vi fortsatt en dialog med dem om samarbeid, som primært handler om at deres passasjerer på en enkel måte kan fly videre med oss på våre langdistanseruter, opplyser hun i en epost.

Følg markedene med DN Investor

Hør podkast om Bensin, diesel, el-bil eller hybrid. Det har sjelden vært vanskeligere å kjøpe ny bil i Norge.

Stortinget har igjen endret bilavgiftene. DNs biljournalist Embret Sæter forteller deg hvilken bil du bør kjøpe i 2017 for å få mest kjøring for pengene.

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Anbefalt av DVNtv:

 
Årets gasellevinner: - Ikke gjør som oss
Norsk Oppdrettsservice er årets nasjonale gasellevinner. Dette er deres tips til andre som vil lykkes som gründere.
00:41
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.