Mandag melder selskapet i en børsmelding at Tine Wollebekk (54) tar over som daglig leder i Bank Norwegian og morselskapet Norwegian Finans Holding.

Tine Wollebekk (54) blir ny toppsjef i Bank Norwegian.
Tine Wollebekk (54) blir ny toppsjef i Bank Norwegian. (Foto: Telenor)

Wollebekk har vært direktør for finansielle tjenester i Telenor globalt de siste årene. 

Før det var hun blant annet norgessjef i SEB.

Trakk seg etter rekordtall

Selskapets forrige daglige leder, Erik Jensen, trakk seg i november fra selskapet han var første ansatte i da Bank Norwegian ble startet i 2007. Jensen trakk seg bare dager etter at selskapet la frem rekordtall for 3. kvartal.

– Vi har aldri hatt så gode resultater eller vokst så mye. Er det ikke da man skal gi seg? Jeg ønsker ikke å komme i en posisjon der jeg blir anmodet om å gå, sa Jensen til DN da.

Finansdirektør Pål Svenkerud har de siste månedene vikariert som daglig leder i selskapet. Det kommer han til å fortsette med, all den tid det ikke er avklart når Wollebekk vil tiltre.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.