Håpet er at de ferske tipsene kan føre etterforskningen videre.

– Jeg kan bekrefte at vi har mottatt flere tips, men kan ikke kommentere antall nå i kveld, sier politiinspektør Tommy Brøske, som leder felles enhet for etterretning og etterforskning i Øst politidistrikt, til NTB.

Politiet jobber med å bearbeide tipsene, men Brøske sier det er for tidlig å si noe om innholdet.

– Etterforskningen er nå i en fase hvor vi trenger informasjon. Det er ellers ikke kommet noe nytt som jeg kan kommentere nå. Det er heller ikke å forvente i en sånn sak at den snus opp ned på kort tid. Men vi håper at vi kan komme oss videre ved å få inn ny informasjon, sier han.

68-årige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen ble sist sett 31. oktober i fjor. Hun antas å ha blitt bortført fra hjemmet på Fjellhamar i Lørenskog i Akershus.

Hun er gift med Tom Hagen, som står på 172. plass på Kapitals liste over Norges rikeste personer.

Politiet har bekreftet at det er fremsatt løsepengekrav i form av kryptovaluta. Ifølge VG er det snakk om 9 millioner euro, om lag 90 millioner norske kroner.

Kravet skal være å få summen i kryptovalutaen monero, som er laget på en måte som gjør at transaksjonene ikke kan spores.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs Osman Kibar: Derfor ber de antatte kidnapperne om utbetaling i kryptovalutaen Monero
02:52
Publisert: