Rem Offshore anker børsboten selskapet ble ilagt for å ha forskjellsbehandlet aksjonærene i forslaget til restrukturering av selskapet. Det fremgår av et brev advokatfirmaet Wikborg Rein har sendt Norsk Tillitsmann i forbindelse med innkalling til obligasjonseiermøter fredag.

"Som en generell bemerkning vil vi understreke at forskjellsbehandlingen av aksjonærene i denne saken var berettiget og - faktisk - nødvendig for å sikre verdiene for aksjonærene og andre stakeholders. Beslutningen til styret ved Oslo Børs har blitt besluttet anket av utsteder (Rem Offshore ASA, red.anm). Den endelige beslutningen til Oslo Børs' ankekomité vil imidlertid ikke bli fattet før fullføring av restruktureringen", skriver Wikborg Rein i brevet.

Les også: Åge Remøy: – Situasjonen er helt svart dnPlus

Styret ved Oslo Børs vedtok 16. november 2016 å ilegge REM Offshore ASA et overtredelsesgebyr på 493 800 kroner for brudd på kravet til likebehandling. 

Likebehandlingskravet er knyttet til en trekantfusjon med Solship Invest 1 AS, et datterselskap av Solstad Offshore ASA, med oppgjør i form av vederlagsaksjer i Solstad Offshore ASA, og en forutgående finansiell restrukturering.

Les også: Gjeldseier i kriserammet offshorederi Gjør helomvending dnPlus

Norsk Tillitsmann innkaller fredag til obligasjonsmøter for eierne i obligasjonene REM04PRO og REM05.

"Dersom obligasjonseiermøtene går som annonsert den 9. desember 2016, så vil tidligste dato for gjennomføring av restruktureringen og fusjonen være 12. desember 2016", heter det i innkallingen. 

Betinget registreringsdato for obligasjonene er satt til 30. november 2016. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Black Friday: -Folk er gærne
Black Friday får noen av oss til å kjempe om varene, men hva mener vi egentlig om Norges største salgsdag? DN stilte spørsmålet til Black Friday kundene.
02:47
Publisert:
Kamp om billige boksershorts
Det var rift om varene da timessalget på boksershorts startet på slaget klokken sju på Norwegian Outlet i Vestby fredag.
00:48
Publisert: