Det skriver Adressa.no.

Milliardarven til Gustav Magnars Witzøe stammer fra oppdrettsselskapet Salmar. Øystein Skiri har blant annet vært med på å starte opp teknologiselskapet Boostcom.

Sammen driver de investeringsselskapet Wiski Capital, som nå investerer de i det nyoppstartede mobilselskapet Happybytes.

Adresseavisen skriver at Happybytes har hovedkontor i Trondheim, og ledes av gründer Thomas Sandaker. Sandaker har tidligere vært med å bygge opp mobilselskapet OneCall.

– Data for en billigere pris.

– Vi vil gi våre abonnenter mer data for en billigere pris. Det er vanskelig å vite hvor mye mobildata du trenger hver måned, og det er der vi kommer inn. Hos oss betaler du rett og slett for det du bruker, sier Sandaker til avisen.

Witzøe og Skriri vil ikke si hvor mye de har investert i selskapet, opplyses det.

Adresseavisen skriver at investorene nå er på jakt etter nye oppstartsselskaper. I disse dager går de angivelig gjennom mellom 30 til 40 kandidater.

– Vi har sagt at vi investerer i hele Norge, men ok, det hjelper at de ligger i Trøndelag, sier Witzøe om Happybytes-investeringen.

Norges rikeste

Laksearving Gustav Magnar Witzøe fra øya Frøya i Sør-Trøndelag er Norges rikeste person.

Witzøe hadde i 2016 en skattelignet formue på 11,14 milliarder kroner, ifølge siste tilgjengelige ligningstall. For 2017 fikk han én milliard i utbytte fra oppdrettskjempen Salmar.

DN skrev tidligere i år at Witzøe den siste tiden blant annet har investert i boligutleie(Vilkår)

Slik styler du for å få mest for leiligheten din
Her er grepene interiørdesigneren gjør før visning.
01:32
Publisert: