De John Fredriksen-kontrollerte riggselskapene Seadrill og North Atlantic Drilling utsetter fremleggelsen av selskapenes kvartalsrapportering, som var planlagt til torsdag 23. februar , til 28. februar, ifølge en melding.

Seadrill har bestemt at det må gjøre om regnskapet for 2015 for at det skal være i tråd med bestemmelsene i amerikanske regnskapsregler, som påvirker «fair value»-bokføring av selskapets sikring av renter og valuta.

"Selskapet har avdekket at det har vært en betydelig svakhet i selskapets internkontroll av sin finansielle rapportering relatert til bokføringen av disse rente- og valutasikringene", heter det. 

Netto vil dette gi en økning av egenkapitalen per 2015 på 100-150 millioner dollar. For regnskapet per tredje kvartal 2016 betyr det en økning i egenkapitalen på rundt 20-60 millioner dollar.

- Endringene ventes ikke å påvirke overholdelsen av selskapets finansielle lånebetingelser hverken for tidligere eller nå-perioden, skriver selskapet.

Seadrill legger frem resultater per 4. kvartal 2016 den 28. februar(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Trump om seg selv: - Jeg tror aldri en annen president har fått til så mye på så kort tid
Donald Trump oppsummerer sine første uker som president.
01:02
Publisert: