Seadrill venter å fullføre restruktureringen av selskapet innen utgangen av april 2017.

Selskapet har fått aksept fra samtlige långivere av West Eminence-fasiliteten og et nødvendig flertall av långivere i øvrige bankfasiliteter til å forlenge fristen for forfall av West Eminence-fasiliteten fra 31. desember 2016 til 30. april 2017.

Seadrill skriver at de har god utvikling mot en avtale med bankene. Denne avtalen vil inkludere forskyvning av alle kredittfasilitetene til forfall mellom 2020 og 2023, samt i å redusere faste nedbetalinger og endre lånebetingelser. Selskapet har også startet samtaler med obligasjonseiere og andre mulige tilbydere av ny kapital på andre nøkkelelementer i restruktureringsplanen.

«Forlengelsen av West Eminence-fasiliteten vil gi oss nok tid til å fullføre forhandlingene», skriver selskapet.

Seadrill har engasjert Morgan Stanley og Houlihan Lokey som finansielle rådgivere og Slaughter & May og Kirkland & Ellis som juridiske rådgivere.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.