Ole Gunnar Solskjær tjente 108 millioner kroner som manager i Manchester United i fjor. Han står oppført med en formue på drøye 70 millioner kroner og betalte 2,1 millioner kroner i skatt.

Det er en kraftig oppgang sammenlignet med tallene for 2018. Da hadde han en inntekt på 6,4 millioner kroner, og en formue på 22 millioner kroner.

Solskjær gikk fra trenerjobb i Molde til Manchester United i desember 2018. Fjoråret var det første hele året som manager i den engelske storklubben.

Overgangen til Manchester United startet som en drøm for Solskjær. De første åtte kampene endte med seier for klubben. Det førte til at Solskjær som i utgangspunktet ble hentet midlertidig etter sparkingen av Jose Mourinho, fikk jobben permanent. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.