Det totale skadeomfanget av brannen er ennå ikke kartlagt, men det er ventet at erstatningsbeløpene vil bli mye høyere. Det var rundt 1.300 biler i parkeringshuset da den voldsomme brannen oppsto i en Opel Zafira 7. januar.

Forsikringsselskapene If, Fremtind, Gjensidige og Tryg som har flest kunder blant de uheldige bileierne som ble berørt av brannen, har til nå utbetalt opp mot 100 millioner kroner i skadeerstatning, opplyser selskapene til avisen.

If forsikring, som er selskapet som har fått flest skademeldinger etter brannen, har betalt ut 36 millioner kroner. Fremtind har utbetalt 25 millioner kroner til 103 bileiere, men tror at brannen til slutt vil koste selskapet mellom 40 og 60 millioner kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.