Det endte med en svak oppgang på de amerikanske børsene onsdag. 

  • Dow Jones Industrial er opp 0,18 prosent til 21.173,35 poeng
  • Nasdaq Composite er opp 0,36 prosent til 6.297,38 poeng
  • S&P 500 er opp 0,16 prosent til 2.433,12 poeng

Investorene har rettet oppmerksomheten mot morgendagen og det som blir kalt «super-torsdag», melder Market Watch.

– Mye usikkerhet 

Torsdag holdes det valg i Storbritannia, ECB kommer med sin rentebeslutning og tidligere FBI-sjef James Comey skal vite for Senatet. Alt dette kan potensielt føre til bevegelser i markedet.

– Det som skjer i morgen, er det som driver markedet nå. Kombinert med Fed-møtet i neste uke, er det mye usikkerhet, sier sjef for handel Mark Kepner i Themis Trading til Market Watch.

«Risikoaktiva er selvsagt ikke ideelle å eie for øyeblikket, ettersom enhver av de tre hendelsene i morgen kan utløse et fall i aksjemarkedene. Dette forklarer oppførselen til enkelte investorer, som har inntatt forsvarsposisjon», skriver sjefstrateg Hussein Sayed i FXTM ifølge Marketwatch.

Oljeprisfall 

Oljeprisen har falt betydelig i løpet av handelsdagen. Prisen på nordsjøoljen Brent (spot) er ned 3,5 prosent etter at amerikanske lagertall økte mer enn ventet. Et fat med nordsjøolje noteres nå til 48,1 dollar.

Energisektoren er ned 1,7 prosent onsdag, mens banksektoren er opp 0,9 prosent, melder Bloomberg News.

Fall i Snap-aksjen 

Ellers er Snap-aksjen ned nær fire prosent etter at en analyse fra Nomura hevder at veksten i antall brukere av Snapchat er på vei ned.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Hyttebilen
Alfa Romeo Stelvio er like egnet som transport til hytta som til operaen i Milano.
00:53
Publisert: