Mandag ble det kjent at Ole Tandberg ikke lenger blir å finne på jobb for Pareto Bank. 

– Viseadministrerende direktør Ole Tandberg vil avslutte sitt ansettelsesforhold i Pareto Bank og fratrer etter avtale 31. mars, opplyser selskapet i en børsmelding. 

Dagens Næringsliv har tatt kontakt med både Tandberg selv og administrerende direktør Tiril Haug Villum. DN har ikke lykkes med å komme i kontakt med Tandberg, men Villum svarer slik på DNs forespørsel om kommentar til hvorfor Tandberg slutter:

– Hei, viser til børsmelding og informasjonen som fremkommer der. Tandberg hadde en sentral rolle da banken ble etablert og har vært en viktig bidragsyter til bankens utvikling, skriver Villum i en sms. 

Tandberg har vært ansatt i Pareto Bank siden etableringen i 2007. 

Tandberg var konstituert administrerende direktør i Pareto Bank fra februar 2010 til juni samme år, da daværende finansdirektør Tiril Haug Villum ble ansatt som administrerende direktør. Tandberg fortsatte i stillingen som økonomidirektør, og har frem til nå vært viseadministrerende direktør og økonomidirektør i Pareto Bank.

Ifølge børsmeldingen vil Tandberg utover lønn i oppsigelsestiden ha rett til etterlønn i 12 måneder.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.