Investorene Terje Stykket og Rune Isachsen går tungt inn på eiersiden i selskapene Utleiesenteret i Drammen, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie på Gardermoen, ifølge en melding fredag.

– Alle de tre selskapene har solid økonomi, godt omdømme og sentrale markedsposisjoner innen utleie av maskiner og utstyr på Østlandet. Det er også svært positivt at alle gründerne ønsker å være med videre. Det sikrer kontinuitet og engasjement, samt at kompetansen blir i selskapene, sier Stykket i meldingen.

Gjennom selskapet Stykket Invest AS og Rune Isachsen Holding AS har investorene kjøpt 51 prosent av aksjene i de tre utleieselskapene. 

Stykket har vært engasjert i en rekke oppstartsvirksomheter og har blitt milliardær på salg av tax-free-varer og helsekost. Isachsen er mannen bak entreprenørkonsernet og eiendomsselskapet Isachsen Gruppen med 600 ansatte og en omsetning på 1,5 milliard kroner.

De tre maskinutleieselskapene har litt over 100 ansatte. Samlet omsatte bedriftene i fjor for rundt 230 millioner kroner og oppnådde et driftsresultat på litt over 40 millioner kroner. I år ventes omsetningen å passere 300 millioner kroner, opplyses det.

Det både vil bli investert i nytt materiell og i en økning av antall ansatte i tiden som kommer, opplyser Isachsen.

Se trailer: «Perfekte fremmede»
02:03
Publisert:
Se trailer: «Toni Erdmann»
01:30
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.