Razzia, kupp og oppsigelser i idretts-stiftelse

Han etterlot seg 400 millioner i en stiftelse til lokalidrett i hjembyen. Nå er det front mot front i styret og ledelsen. Også Stiftelsestilsynet og Vestfold tingrett er rykende uenige.

Publisert: Oppdatert:

De strides om styringen av 450 millioner kroner som skal gå til lokalidrett i Sandefjord. Siden i sommer har partene møttes i fire runder i rettssalen, (fv) styreleder Laila Kval (tv), med advokatene Hildegunn Alsvik og Jan Fougner mener at  Jørn Magne Johansen (th) og Øystein Hansen (midten) har kuppet styringen av Thorbjørn Hansens stiftelse. Øverst til høyre advokatfullmektig Guro Gjerdrum og advokat Tron Dalheim.
De strides om styringen av 450 millioner kroner som skal gå til lokalidrett i Sandefjord. Siden i sommer har partene møttes i fire runder i rettssalen, (fv) styreleder Laila Kval (tv), med advokatene Hildegunn Alsvik og Jan Fougner mener at Jørn Magne Johansen (th) og Øystein Hansen (midten) har kuppet styringen av Thorbjørn Hansens stiftelse. Øverst til høyre advokatfullmektig Guro Gjerdrum og advokat Tron Dalheim. (Foto: Elin Høyland)