Utviklingen på Wall Street snudde, og pilene på de tre nøkkelindeksene i USA peker oppover ved stengetid fredag.

Dow Jones-indeksen er fortsatt nær 20.000 poeng, men nådde heller ikke fredag opp til dette nivået, som anses å være en viktig psykologisk milepæl i markedet.

Handelen lille julaften har vært tynn, og bevegelsene har vært små, skriver Bloomberg.

Positive nøkkeltall

I løpet av den amerikanske handelsdagen har det kommet flere sterke nøkkeltall fra USA. Salget av nye boliger økte med mer enn fem prosent i november, og forbrukertillitsindeksen kom inn på det sterkeste nivået på tolv år. 

Deutsche Bank er kommet til enighet med det amerikanske justisdepartementet om å betale en bot på 7,2 milliarder dollar for bankens håndtering av verdipapirer med pant i boliglån. Aksjen steg under handelen i Europa fredag.

Trump-uro 

USAs påtroppende president, Donald Trump, har bedt Boeing utrede en erstatning til Lockheed Martin Corporations F-35-fly. Lockheed Martin falt 1,28 prosent fredag. 

Slik ser det ut på Wall Street etter børsslutt fredag: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

  • Dow Jones er opp 0,08 prosent til 19.933 poeng
  • Nasdaq Composite er opp 0,28 prosent til 5.462 poeng
  • S&P 500 er opp 0,13  prosent til 2.263 poeng 

Dette er LA-politiets spesielle metode for å bekjempe kriminalitet
DN ble med politiet i LA ut på jobb.
00:38
Publisert: