I løpet av de syv årene fra Märtha Louise giftet seg med Behn og fram til 2009 gikk ligningsformuen fra 27 millioner kroner til null, skriver VG.

Etter det avisen kjenner til, kom det aller meste av formuen i sin tid fra arven etter kong Olav og kronprinsesse Märtha.

Prinsessen arvet dessuten landstedet Blokksberg på Hankø fra kong Olav. I tillegg eier hun en villa i Lommedalen som ble kjøpt for 8,9 millioner kroner sammen med Ari Behn i 2003. Når hun, tross disse synlige verdiene, står med null i ligningsformue, tyder dette på at hun har tatt opp betydelig gjeld, sier flere skatteeksperter som VG har snakket med.

Märthas personlige sekretær Carina Scheele Carlsen sier til avisen at prinsessen ikke ønsker å kommentere sin privatøkonomi.

Informasjonsrådgiver Dag Magnus Nilsen i Skatt Øst sier at det ikke er noen feil på prinsessens og Ari Behns skattetall.

Både Behn og prinsessen står oppført med null i skattbar inntekt i 2009. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.