Administrerende direktør Klas Danielson i Nordnet tror ikke han kommer til å bruk for mange av de ansatte i Stocknet når han tar selskapet inn i Nordnet.

- Vi trenger ikke så mange, dessverre. En internettmegler har lave marginalkostnader for å ta nye kunder. Så selv om vi får mange flere kunder gjennom dagens kjøp, trenger vi ikke flere ansatte, sier Danielson til dn.no.

Ansetter i Stockholm
Danielson regner med å utvide staben med 10 til 15 personer, men sier at de fleste vil legges til hovedkontoret i Stockholm.

- Vi jobber nå med å finne ut hva slags sluttpakker og jobbhjelp vi kan gi de ansatte i Stocknet, sier Danielson.

- Bra pris
Nordnet betaler 174 millioner svenske kroner for Stocknet. Rundt halvparten betales i nyemitterte aksjer fra Nordnet, mens den andre halvparten utbetales i kontanter.

- Dette er en bra pris. Det er ingen oppsiktsvekkende lav pris, men den er god. Jeg tror vi kommer veldig godt ut av det økonomisk når vi slår sammen selskapene, sier Danielson.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.