Blir restaurantgigant med omsetning på en halv milliard kroner

Et oppkjøpsselskap startet av et knippe NHH-ere, kjøper opp et restaurantkonsern startet av stjernekokker.

Publisert: Oppdatert:

Eik Servering kjøper nå opp Lava Oslo, her i Lava Oslos restaurant på Sentralen i Oslo. Fra venstre: Anders Braathen (gründer og medeier Lava Oslo), Even Ramsvik (gründer og medeier Lava Oslo), Tom Victor Gausdal (gründer og medeier Lava Oslo), Hans Olav Ingholm (M&A Eik Servering), Sven Brastad (markedsdirektør Eik Servering), Maria Aas-Eng (administrerende direktør og medeier Lava Oslo) og Erlend Karlseng (administrerende direktør Eik Servering).
Eik Servering kjøper nå opp Lava Oslo, her i Lava Oslos restaurant på Sentralen i Oslo. Fra venstre: Anders Braathen (gründer og medeier Lava Oslo), Even Ramsvik (gründer og medeier Lava Oslo), Tom Victor Gausdal (gründer og medeier Lava Oslo), Hans Olav Ingholm (M&A Eik Servering), Sven Brastad (markedsdirektør Eik Servering), Maria Aas-Eng (administrerende direktør og medeier Lava Oslo) og Erlend Karlseng (administrerende direktør Eik Servering). (Foto: Øyvind Elvsborg)