Hvert år deler det franske selskapet Michelin ut stjerner til de beste restaurantene. Hvem får årets stjerner, og hvilken restaurant mister sin stjerne. Sendingen begynner 1700.

I videoen under lærer kjøkkensjef Vladimir Pak ved restauranten Omakase deg hvodan du best behandler kjøkkenknivene dine.

Dette skal du aldri gjøre med en god kniv
Karbonstål eller rustfritt? Hva med en slipestein til 16.000 kroner? Gasellebedriften Skarpekniver og vinneren av World Sushi Cup, Vladimir Pak, gir deg gode råd for kjøp og bruk av skikkelige kjøkkenkniver.
02:34
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.