Skuespillerveteranen Torolv Maurstad og skikongen Bjørn Dæhlie krangler om naturperle, skriver Dagbladet.

Dæhlie er blant de største investorene i et av boligprosjektene på toppen av Voksenkollen i Oslo som byrådet nå har løftet opp til politisk behandling etter at flere offentlige etater har frarådet prosjektene.

Nå frykter naboene det verste.

De mener myra der Dæhlie vil reise 11 boliger er spesielt bev#229sverdig.

- Helt unikt
- Dette er et sjeldent område for hele landet. Så nær byen. Det er helt unikt. At det skal bli asfaltert, er ikke noe jeg ser på med glede. Her er blåmerket sti for Oslos befolkning, sier Maurstad til avisen.

Styreleder Morten Kildahl i Voksenkollveien Felt A tror motstanderne skyter seg selv i foten hvis politikerne beholder reguleringen til institusjon.

- Vårt forslag gir en mer skånsom utbygging enn dagens regulering, sier Kildahl, som opplyser til Dagbladet at Bjørn Dæhlie ikke er tilgjengelig for kommentar.

Les også: Bjørn Dæhlie først i jakten på tomtegull

Dæhlie selger selskapet for tredje gang


Bjørn Dæhlie satser i nytt spor



(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.