– Vi har vært veldig tydelige på at dette er en finansiell investering for oss. Derfor burde det ikke komme som en overraskelse at vi selger oss litt ned i Adevinta, sier Kjersti Løken Stavrum, som er toppsjef i Blommenholm Industrier, til DN.

Blommenholm Industrier, som er kontrollert av Stiftelsen Tinius, som også kontrollerer Schibsted, selger 10,6 millioner aksjer i Adevinta til 101 kroner per aksje. Blommenholm Industrier er representert i styret til Adevinta.

Det kom frem i en børsmelding fredag ettermiddag.

Etter transaksjonen har Blommenholm Industrier 43,3 millioner aksjer i Adevinta, som tilsvarer 6,32 prosent.

– Det var naturlig for oss å gå til dette steget. Vi har også kjøpt oss opp i Schibsted, og det er vår strategiske investering, sier Kjersti Løken Stavrum.

Blommenholm Industrier har økt posisjonen i Schibsted gjennom 2019.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.