Selskapet Treasures, som eies av toppbloggeren Caroline Berg Eriksen (32) og hennes ektemann Lars-Kristian Eriksen (35), hadde en omsetning på 3,5 millioner kroner i 2018, ifølge det ferske årsregnskapet. Det er en nedgang på 1,5 millioner kroner sammenlignet med året år.

Berg Eriksen er tidligere kjent under bloggernavnet «Fotballfrue», da ektemannen var fotballspiller på blant annet Lillestrøm og Odd.

Resultatet før skatt endte på én million kroner – mot 3,2 millioner kroner året før. Mens ekteparet tok et utbytte på 2,7 millioner kroner i 2017, var utbyttet null i 2018. Lønnskostnadene i selskapet var på 1,4 millioner kroner.

Caroline Berg Eriksen er daglig leder i selskapet og hadde en lønn på 642.000 kroner. Lars-Kristian Eriksen er styreleder i selskapet.

Tidligere i år fikk Berg Eriksen juryens ærespris under Vixen Influencer Awards. Til høsten skal både Caroline Berg Eriksen og Lars-Kristian Eriksen være med i det populære TV 2-programmet «Bloggerne», som følger livene deres. Berg Eriksen har siden 2015 vært en del av bloggnettverket United Influencers.

I 2016 flyttet paret fra Siljan i Telemark til en drømmevilla i Sarpsborg, som de kjøpte for 8,1 millioner kroner.

Paret eier aksjer i eiendomsselskapet Dubai Real Development Holding as med en anskaffelseskost på 60.000 kroner. Markedsverdien på disse hadde i 2018 nesten blitt halvert til 32.000 kroner.

– Ingen kommentar om årsregnskapet, som vanlig, skriver Lars-Kristian Eriksen i en tekstmelding til DN. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.