– Nettstedet skal være et friskt pust i finansjournalistikken. Vi skal dekke de store nyhetene, vi skal følge de største aktørene og vi skal skaffe de sterkeste historiene, sier sjefredaktør i Dagbladet Alexandra Beverfjord i en pressemelding.

Det nye nettstedet lanseres i november, og skal konkurrere med DN, E24, og Finansavisen om økonominyheter. Navnet på det nye nettstedet fremkommer ikke av pressemeldingen. Ifølge Kampanje vil de vente med å offentliggjøre dette. Alexandra Beverfjord ønsker heller ikke å si hvor mange reportere som skal jobbe i redaksjonen.

Det er vaktsjef Jan Thomas Holmlund i Dagbladet som blir sjef for nettstedet. Redaksjonen skal være underlagt Dagbladet.

– Alle har et forhold til denne delen av Norge, og tester vi har gjennomført viser at våre lesere ønsker å følge med på, bli bedre kjent med og være oppdatert på denne type nyheter. Vi går inn i en ny del av den kommersielle bransjen og vil være interessante både innen finans, eiendom, bil og bedriftsmarkedet, sier direktør i Aller, Chris Tallerås Steen i pressmeldingen.

Mediekonsernet skriver i pressemeldingen at «finans kan også være litt fest og moro, ikke bare tall og regneark».

– Dagbladet er en populæravis. Vår dyktige redaksjons styrke er evnen til å levere alt fra pulserende nyheter og harde avsløringer til nære personhistorier og ren underholdning. Alt dette skal vår nye satsing også by på, sier nyhetsredaktør Frode Hansen i pressemeldingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.