Markussen benekter derimot at avisen skal kutte antallet dager papiravisen kommer ut i år. Dagbladet besluttet å legge ned søndagsutgaven i 2014 etter 24 år.

– Det er ikke snakk om noen frekvensendring i nær fremtid, sier Markussen til DN.

– Heller ikke i 2017?

– Ikke i det hele tatt. Papiravisen går så det griner, hevder Dagbladet-redaktøren.

I en melding til de ansatte heter det at prosjektet som har fått navnet «Prosjekt P» skal utrede arbeidsgruppens arbeid knyttet til Dagbladets fremtidige frekvens på papir.

Styret i Dagbladet skal ha gitt sin tilslutning til hovedpunktene i rapporten som er levert. Men det skal ikke være tatt noen beslutninger i saken.

Sparte 110 millioner

Markussen ønsker ikke å kommentere noe fra selve rapporten offentlig ennå. Men sier det ikke kommer til å komme noen informasjon om hverken økonomiske kutt eller nedbemanning i forbindelse med utredningen.

Sist gang Dagbladet og deres eier Aller Media kuttet, var i 2015. Da skulle konsernet spare inn 110 millioner og 65 årsverk nedbemannes totalt.

– Det er ikke noe drastisk som skal presenteres. Dette er en fremtidsrettet utredning om hvordan vi ser for oss at ting utvikler seg. Vi har gjort analyser og vurderinger, noe som er en jobb enhver ledelse som tar ansvar bør gjøre, sier han.

Navnet «Prosjekt P» har også sin naturlige forklaring, ifølge Markussen.

– Alle prosjekter må ha et navn. Derfor «P» for prosjekt, sier han muntert.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dette er årets produkter
DNs teknoligijournalist har kåret de beste, mest overraskende og mest skuffende produktene fra 2016.
04:01
Publisert: