TDN Finans' presseklipp:

NÅ BYGGER DE JOHAN SVERDRUP I KOREA.
Det skulle være en hemmelighet et par uker til, men nyheten glapp for konserndirektør Margareth Øvrum i Statoil. Samsung-verftet er allerede i gang med å bygge den første av to Johan Sverdrup-plattformer, før tida. (Aftenbladet.no)

200 BP-JOBBER I STAVANGER I FARE.
Om lag 400 oljeansatte i BP og Det norske i Stavanger og Trondheim kan miste jobben eller må flytte til Oslo. Hvor mange hundre stillinger som flyttes er ikke klart. Det er administrasjons- og støttefunksjonene i BP Stavanger og Det norske i Trondheim som lever mest usikkert framover. Det er samlet om lag 400 stillinger; 250 i Stavanger og 100-200 i Trondheim. Men også andre stillinger kan bli flyttet på. (Aftenbladet.no)

KLAR FOR IRAN-RETUR.
Oljeservicegründer Ståle Kyllingstad (55) i IKM-gruppen planlegger å gå inn Iran i sommer og er klar til å investere opp mot 100 millioner kroner. (DN side 12-13)

VIL LUKE UT URENT SPILL I ANBUDSKONKURRANSER.
Private aktører har lenge klaget over at det offentlige skviser dem ut i en urettferdig konkurranse. Nå ber Monica Mæland et eget utvalg se på om alt går riktig for seg. (DN side 16)

STREIKENDE SAS-PILOTER TJENER OPPTIL 96.000 I MÅNEDEN.
De jobber maksimalt 185 i året og tjener mellom 78.000 og 96.000 svenske kroner i måneden. Likevel streiker svenske piloter for opptil 10 prosent lønnsvekst. (Finansavisen side 6)

UT MOT HEMMELIGE PILLEPRISER.
Helsedirektør Bjørn Guldvog mener priser på legemidler ikke kan holdes hemmelig for allmennheten. (DN side 14-15)

Følg markedet på DN Investor

Les også: Asia i dag: Det ulmer i Kina

Obama: – Florida-massakren var en terrorhandling

SAS-streiken i Sverige fortsetter

Se DNtv:
Tesla Model X endelig i Norge
Se vår første prøvekjøring av verdens første elektriske suv.
01:29
Publisert:

 

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.