Anne Rokkan (31) er ansatt som kommentator i DN. Rokkan er utdannet ved Norges Handelshøyskole, og er i dag kommentator i regionavisen Bergens Tidende.

– Anne Rokkan er Norges mest spennende og talentfulle unge kommentator, og vi er svært glade for at hun vil begynne hos oss, sier påtroppende sjefredaktør i DN, Janne Johannessen.

Rokkan begynner i sin nye jobb i august.

– Vi har lenge fulgt med på hennes gode kommentarer i BT. Hun har en glimrende penn, god samfunnsforståelse og er uredd. Akkurat slik vi i DN liker det. Hun går inn i det vi mener er Norges beste kommentaravdeling, til glede for DNs lesere og oss, sier Johannessen.

Anne Rokkan selv gleder seg til å begynne i sin nye jobb.

– Dagens Næringsliv har en tung og unik posisjon i det norske mediemangfoldet, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av den faglige kompetansen og det redaksjonelle særpreget.

DNs nye kommentator skal dekke et bredt spekter av saker, med spesiell oppmerksomhet på DNs kjerneområder.

– Økonomi sildrer gjennom alle deler av hverdagen vår. Hvordan vi innretter oss både personlig og samfunnsmessig er grunnleggende for å skape gode liv, og i DN får jeg mulighet til å jobbe tett på fagfeltet, sier Anne Rokkan om sin nye jobb, og legger til:

– Samtidig er jeg utrolig takknemlig for tiden og erfaringen jeg har fått fra Vestlandets største avis, og tar med meg kunnskap og perspektiver derfra som jeg håper kan være til nytte for DNs lesere.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.