– D2, Magasinet og Etterbørs vil dekke kultur, trender og medier som før. Vi skal fortsatt gi leserne god, kritisk kvalitetsjournalistikk om arkitektur, mote, design, litteratur, musikk og kunst. Men vi kommer ikke lenger til å ha en fast seksjon med ukentlige kulturanmeldelser, sier ansvarlig redaktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv.

Ved utgangen av måneden slutter avisen med film, litteratur, og musikkanmeldelser i Magasinet, som kommer ut hver lørdag.

– Hvorfor har dere valgt å kutte kulturanmeldelser?

– Vi er nødt til å prioritere hva vi vil dekke for å holde kostnadene på et fornuftig nivå.

Han sier at DN skal fortsette å satse på kulturjournalistikk.

– Lørdag hadde vi en 12 siders reportasje om Brim Hilt, en av de mest eksentriske bakmennene i norsk kulturliv gjennom flere tiår. I siste D2 hadde vi et stort intervju med Marianne Heske og fredagen før 12 sider om selvsensuren i kunstlivet. Dette er saker som er representative for den type kulturjournalistikk vi fortsatt skal arbeide med i DN, sier han. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dette ser du etter når du skal ha tidløse møbler som blir finere med tiden
02:12
Publisert: