Det danskeide selskapet gir ut blader som Hjemmet, Norsk Ukeblad, Det Nye og Vi Menn.

– Bakgrunnen er utviklingen i markedet. Vi har nedgang i inntektene fra bladsalget og annonser. Når vi planlegger for neste år, ser vi at det er behov for å ta ned kostnadene ytterligere. Samtidig jobber vi hele tiden jobber med å effektivisere arbeidsprosessene våre, sier ansvarlig redaktør og direktør i Egmont Axel Walø til Kampanje.

Axel  Walø.
Axel Walø. (Foto: Vi Menn)

Egmont har allerede vært gjennom to kuttrunder siden i fjor vår, da selskapet hadde 168 redaksjonelle årsverk. Når elleve nå skal gå, vil det være 104 redaksjonelle årsverk igjen og bare 20 av dem jobber med redaksjonell innholdsproduksjon.

Antall journalister har blitt redusert fra cirka 50 til 26, men det er ikke klart hvor mange journalister som forsvinner i denne forestående runden.

Les også:
Nettangrep slo ut Spotify og Twitter

Oljefondet kjøper og selger eiendom

Se DNtv:

Trump lover å akseptere valgresultatet - hvis han vinner
Donald Trump har fått kritikk etter at han ikke ville love å anerkjenne valgresultatet under debatten mot Hillary Clinton. Da han talte til sine tilhengere dagen derpå, lovte Trump å akseptere resultatet - hvis han vinner.
00:30
Publisert:

Michelle Obama avviser valgfuskpåstander
USAs førstedame, Michelle Obama, gikk kraftig i rette med Donald Trumps påstander om valgfusk og minnet om at det er velgerne som avgjør utfallet av valget 8. november.
00:54
Publisert:

 

 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.