Den påtroppende sjefredaktøren har ansatt tre nye ledere. Storvik tiltrer selv først i slutten av august.

Christina Dorthellinger Nygaard (50) kommer til NTB fra Egmont, der hun har vært kommunikasjonsdirektør. Hun er ansatt som redaktør og leder for visuell kommunikasjon – en ny avdeling i NTB.

Geir Terje Ruud (54) går fra jobben som daglig leder for kontorfellesskapet Oslo Media House og blir direktør for utviklingsavdelingen i NTB.  

Tina Marie Flem (36) blir direktør for det nyopprettede avdelingen oppdrag og tjenester. Hun kommer fra Posten, der hun har vært informasjonsdirektør.

Har satt lederteamet

– Jeg er svært fornøyd med de nye lederne vi får på NTB-laget. Alle tre er meget dyktige ledere med gode resultater å vise til. De kommer garantert til å prege utviklingen av NTB fremover. Det er heller ingen ulempe at de er utrolig hyggelige, sier Storvik i en pressemelding.

Storvik har nå fått hele sitt lederteam på plass. Den består nå av de tre, i tillegg til nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes, økonomidirektør Tore Svendsrud, organisasjons- og strategidirektør Bård Idås og kommersiell direktør Anne Solerød Christensen.

 – Nå har vi et komplett lederteam på plass tilpasset NTBs strategi om videre vekst. Vi fyller 150 år om noen uker, men det er en sprek 150-åring med høye ambisjoner, sier Storvik i pressemeldingen.(Vilkår)