Espen Teigen (26) har skaffet seg et navn som Sylvi Listhaugs rådgiver. Nå går han over til Nettavisen.

– Espen Teigen har vist betydelig teft i få frem saker som folk er opptatt av. I tillegg har han betydelige kunnskaper og erfaring som vil være gull verdt i den nye rollen som økonomijournalist i NA24, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum til egen avis.

Ifølge artikkelen skal han ikke skrive om eller kommentere politikk, men skrive om økonomi og særlig offentlig pengebruk og eventuell sløsing, temaer som ofte henger nært sammen med politikk.

Begynner over nyttår

Teigen leverte ifølge Nettavisen oppsigelsen til Listhaug på fredag og skal ifølge planen begynne i sin nye stilling til nyttår. Teigen har erfaring som frilansjournalist i lokalpressen i Stjørdal og sier han alltid har hatt en drøm om å jobbe i media.

Teigen har vært medvirkende til en lang rekke stridigheter, ikke minst da et bilde ble lagt ut på Listhaugs Facebook-konto som beskyldte Arbeiderpartiet for å sette terroristers rettigheter foran nasjonens sikkerhet.

Annen rolle

Teigen sier han får en annen rolle som journalist.

– Dette er jo en helt annen rolle. Nå legger jeg politikken bak meg, og blir uavhengig journalist. Det er et stort ansvar. Men om jeg må forsvare saker, så er jeg selvsagt beredt på det. Jeg er ikke den første som bøyer av, sier Espen Teigen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.