Nyttårsaften mistet tre personer livet etter en fyrverkeriulykke i Danmark. Ulykken skjedde da en en gruppe yngre mennesker skulle tenne på fyrverkeri forbeholdt profesjonelle aktører.

I dagens avis slo danske Ekstra Bladet hendelsen opp under overskriften «Bombedrept», med navn og bilde av de tre omkomne.

Men én av de tre, Kasper Roglid-Jensen, var ikke død. 24-åringen var riktignok tilstede på ulykkesstedet, og mistet synet på begge øynene, men ble av avisen forvekslet med den tredje avdøde.

– Kasper Rogild-Jensen er en av de skadde, men utover det ønsker jeg ikke å uttale meg videre, sier Frank Olsen ved Nordjylland politidistrikt til Ekstra Bladet på nett i dag.

Legger seg flat

Ekstra Bladet har beklaget saken overfor Kasper og hans familie, og redaktøren i Ekstra Bladet beskriver feilen som utilgivelig.

– Vi har idag begået en utilgivelig feil. En uforbeholden undskyldning til Kasper og hans familie. Heldigvis overlevede han, skriver redaktør Poul Madsen i Ekstra Bladet på Twitter. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.