– Vi er selvfølgelig skuffet og skjønner ikke hvorfor tingretten mener vi burde innsett at det dreide seg om skjeggkre på et tidligere tidspunkt. Vi hadde kjøpt leiligheten i god tro og stolte på selger som hevdet at hun hadde bodd med sølvkre i over 10 år uten å skjønne at det var skjeggkre, skriver Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand på bloggen sin.

For snart to uker siden tapte bloggeren og hennes ektemann Morten Sundli (28) på Ullensaker Kisa i retten etter å ha saksøkt selgeren av leiligheten deres på Torshov.

Etter å ha flyttet inn oppdaget nemlig paret det lille insektet skjeggkre i leiligheten, og gikk til sak for å få 634.000 kroner i erstatning og prisavslag.

Ekteparet nådde derimot ikke frem i retten fordi reklamasjonen kom for sent.

Vasstrand har ikke ønsket å kommentere saken tidligere, mens onsdag morgen publiserte hun et innlegg på bloggen om saken.

Det var E24 som omtalte blogginnlegget først.

– Vi føler oss lurt. I motsetning til det som fremstilles i media, handler ikke dette om en hysterisk toppblogger som ikke liker insekter. Dette handler om at vi kjøpte en leilighet hvor ikke alle fakta ble lagt på bordet. Som selger har man både et ansvar og en plikt til å informere om alle forhold man er kjent med, skriver hun.

Den saksøktes advokat Jarle Henstein i advokatfirmaet Riisa har ikke besvart DNs henvendelser om Vasstrands uttalelser.

Vasstrand ble kjent da hun begynte å legge ut treningsvideoer på Instagram. Senere har hun blitt med på TV 2-serien «Bloggerne», som i ni sesonger har fulgt livene til blant annet bloggernavn som Caroline Berg Eriksen, Marna Haugen, Sophie Elise og Anna Rasmussen.

Bloggeren er også kjent med VGTV-serien «Vegard X Funkygine», der hun hjelper Vegard Harm med å komme i bedre form. Ektemannen Morten Sundli er fotballspiller i OBOS-ligaen for Ullensaker Kisa.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Redd for å få skjeggkre i hus? Dette mener skadedyrbekjemperen du må gjøre
01:58
Publisert: