Se og Hørs-eier Aller skriver i en pressemelding at Andersen  får ansvaret for merkevaren både på nett og papir. Han har vært ansatt i kjendisbladet siden 2008.

- Ulf André har svært solid presse- og redaktørerfaring og kan merkevaren Se og Hør godt. I tillegg har han høyere utdanning innen innovasjon og digital ledelse, noe som gjør han godt rustet til å møte de endringene dagens medier står i. Ulf er uten tvil rett person til å lede Se og Hør, og jeg er kjempeglad for å ha han ved roret, sier konserndirektør for Kvinne/tema i Aller Media, Ingrid Skogrand, i pressemeldingen.

Med seg på laget får han Ingeborg Heldal som utviklingsredaktør. Trond Stensåsen fortsetter som redaktør i bladet, mens Jonas Jørstad beholder jobben som redaktør på seoghør.no.

Høy produksjon i alle kanaler

- Med Ingeborg, Trond og Jonas får Se og Hør en meget kompetent og framoverlent ledergruppe. Vi utfyller hverandre på en riktig måte. Sammen med Norges råeste kjendisredaksjon skal vi fortsette å underholde, sjokkere og opplyse Se og Hør- brukerne på alle plattformer, sier Andersen i pressemeldingen.

Helldal har jobbet som redaktør for Allers bloggsatsing det siste året.

- Ingeborg Heldal får et ekstra ansvar for at vi kontinuerlig produktutvikler både nett og papir. I en krevende hverdag med høy produksjon i alle kanaler, blir hun en ressurs for oss alle. Dessuten har hun vært i rampelyset lenge og vil representere Se og Hør på en glimrende måte, sier Andersen.

Tidligere Se og Hør-redaktør Ellen Arnstad ga seg som konserndirektør og sjefredaktør i Se og Hør i januar. Da hadde hun vært i Aller-konsernet i 26 år.

- Jeg har lært ekstremt mye gjennom min lange fartstid i Aller-konsernet. Det skal jeg nå bruke på min jobbreise videre, sa Arnstad i en melding da hun sluttet.

Nordmenns vinvaner i endring: Slik handler vi på polet
Lettere og lysere og ikke bare til mat.
00:54
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.