Hanne Taalesen (32) slutter i TV 2 etter 12 år. Hun går over til kommunikasjonsavdelingen i Hurtigruten.

– Hurtigruten er et utrolig spennende selskap, med en helt unik posisjon. Selskapet har et viktig samfunnsoppdrag, samtidig som de satser globalt og på bærekraftig, grønn teknologi. Jeg gleder meg stort til å komme i gang med jobben, sier Taalesen i en pressemelding.

Taalesen har vært reporter, vaktsjef og redaksjonssjef for TV 2s innenriksavdeling. Hun er utdannet innen journalistikk og internasjonale studier fra Oslo og London.

– Hun har en unik forståelse av den moderne mediedynamikken, og er en solid historieforteller. Det er en uslåelig kombinasjon, sier kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten i Hurtigruten i en pressemelding.

Taalesen starter i Hurtigruten i løpet av våren.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik selger de inn Lillestrøm til NRK
01:02
Publisert: