Saken oppdateres!

– Vi skal satse enda sterkere på det norske innholdet og være tett på livet til folk flest. Ikke minst skal innholdet presenteres på våre digitale flater i årene fremover. Derfor er jeg glad for å få en av Norges fremste «programhoder» til TV 2. Kathrine er flink til å bygge lag, og har de beste forutsetninger for å sikre at vi er en god, forutsigbar og alltid fair partner for alle de flinke programskaperne i norsk produksjonsbransje, sier administrerende direktør og sjefredaktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en pressemelding.

Haldorsen går dermed inn i TV 2s øverste ledelse. Hun har bakgrunn som journalist, vaktsjef, programleder, prosjektleder, utviklingssjef, og går nå fra stillingen som administrerende direktør i produksjonsselskapet Mastiff.

Selskapet står bak en rekke tv-konsepter som «Åsted Norge», «God Kveld Norge», og «Paradise Hotel».

- Jeg har hatt verdens beste jobb, men nå er verdens beste jobb også ledig. Jeg maner mine til å tørre å ta sjanser, og til slutt valgte jeg å følge mitt eget råd. Jeg har alltid vært glad i TV 2, et langt og intenst kjærlighetsforhold som startet allerede da TV 2 startet opp i 1992. Nå har jeg vært ute i verden i sju år og synes det var en passe lang separasjon, sier Kathrine Haldorsen i pressemeldingen.

Haldorsen tar over stillingen etter Jarle Nakken som tidligere i år fikk en helt ny rolle i tv-kanalen som sjef for innholdsstrategi. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.